Inloggen
Werken@

Vacatures

Wil je werken in een groeiende organisatie waarbij de key-words maatschappelijk verantwoord ondernemen, klantgericht, dynamisch en duurzaam de organisatie en het personeel omschrijven?

Meerlanden is vanuit zeven locaties actief op het vlak van afvalinzameling, beheer en onderhoud van openbare ruimte (o.a. groenonderhoud, straatreiniging en rioleringswerkzaamheden), verwerking van afval tot nieuwe grondstoffen en energie, beheer milieustraten, marktbeheer en business park management.

Als partner van 9 gemeenten en 4.000 bedrijven werken wij aan een schone en duurzame leef- en werkomgeving. Wij bouwen aan een samenleving met gesloten kringlopen (100% recycling) en initiëren duurzame energieprojecten in de regio. Zo produceren wij zelf groene energie uit gft-afval.

Meerlanden is een vitale organisatie en zit in de top van de Nederlandse afvalbedrijven op het vlak van duurzaamheid. Meerlanden biedt werkgelegenheid aan ruim 450 enthousiaste medewerkers waarbij de organisatie nadrukkelijk oog heeft voor sociale participatie.

Wil je nadere informatie over een vacature? Neem dan contact op met één van onze HR Adviseurs via 0297-381 777.  Als je wilt soliciteren op een vacature, stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar werken@meerlanden.nl. Of vul het sollicitatieformulier in.

Hieronder vind je de vacatures die we momenteel hebben.

 

Er zijn op het ogenblik geen vacatures