Inloggen
Werken@

Meerlanden 

Meerlanden is vanuit negen locaties actief op het vlak van afvalinzameling, beheer en onderhoud van openbare ruimte (o.a. groenonderhoud, straatreiniging en rioleringswerkzaamheden), verwerking van afval tot nieuwe grondstoffen en energie, beheer milieustraten, marktbeheer en business park management.

Als partner van 9 gemeenten en 4.000 bedrijven werken wij aan een schone en duurzame leef- en werkomgeving. Wij bouwen aan een samenleving met gesloten kringlopen (100% recycling) en initiëren duurzame energieprojecten in de regio. Zo produceren wij zelf groene energie uit gft-afval.

Meerlanden is een vitale organisatie en zit in de top van de Nederlandse afvalbedrijven op het vlak van duurzaamheid. Meerlanden biedt werkgelegenheid aan ruim 450 enthousiaste medewerkers waarbij de organisatie nadrukkelijk oog heeft voor sociale participatie.

Vacatures

Hieronder vind je de vacatures die we momenteel hebben.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

--- --- --- --- --- ---

Voor onze HRM afdeling in Rijsenhout, zijn wij op zoek naar een enthousiaste

HRM Stagiaire (min. 4 dagen per week – periode 3 maanden of langer)

Het gaat om een werk/meeloopstage en je ondersteunt bij alle administratieve en organisatorische werkzaamheden op de HRM afdeling. De verdeling is 70% ondersteuning en 30% dat je werkt aan een opdracht.

Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan

-  Zorgen voor een juiste en volledige administratieve afhandeling van in- en uitdiensttredingen
    en andere arbeidsvoorwaardelijke mutaties en correspondentie.

-  Ondersteuning bij werving en selectie en het organiseren van trainingen.

-  Afspraken inplannen met de Arbo arts en het invoeren van ziek- en herstelmeldingen.

-  Proces rondom jubileums, geboorte, huwelijk, etc. verzorgen.

-  Beantwoorden van vragen van medewerkers over uiteenlopende zaken.

-  Opdracht: het maken van een personeelshandboek (inclusief Intranet).


Functie eisen

-      Je hebt HBO werk- en denkniveau met als studierichting HRM (minimaal 3e jaars).

-      Je bent enthousiast en gemotiveerd.

-      Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

-      Sterke teamplayer met goede organisatorische en probleemoplossende vaardigheden.

-      Je bent accuraat en communicatief vaardig.


In totaal werken er vijf medewerkers bij de HRM afdeling. De HRM afdeling bestaat uit een Senior HRM Business Partner, HRM Business Partner, Beleidsmedewerker HRM, Senior HRM Medewerker en een HRM Medewerker.

Voor meer informatie, kan er contact opgenomen worden met de afdeling HRM via 0297 - 381 777.

Interesse?

Reageer dan door je cv aangevuld met een motivatiebrief per e-mail te zenden aan werken@meerlanden.nl. Uiteraard kun je rekenen op een passende stagevergoeding.     

 


 

 

Bij de afdeling Openbare Ruimte, werkveld Aalsmeer (standplaats Rijsenhout) zijn wij op zoek naar een:

Senior Toezichthouder - 40 uur per week

 

De functie:

Je monitort de voortgang, waarborgt de kwaliteit en zorgt dat er volgens planning gewerkt wordt en geeft feedback hierover aan leidinggevende. Bovendien registreer je op een doelmatige manier de uitgevoerde werkzaamheden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van een groep medewerkers binnen de afdeling openbare ruimte werkveld Aalsmeer. Tevens ben je vraagbaak voor de medewerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van onderhouds- en herstelwerkzaamheden in de Openbare Ruimte en het waarborgen van de afgesproken kwaliteit zowel van eigen personeel als door derden.

Je kan reconstructie- en aanlegprojecten voor de opdrachtgever laten voorbereiden en vervolgens toezicht houden op de realisatie. Trekt zelfstandig een project op gebied van verbeteren efficiency onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Je kent de veiligheidsvoorschriften en regels op het gebied van milieu en arbo en zorgt dat het werk veilig, verantwoord, efficiënt en volgens de geldende voorschriften en regels wordt uitgevoerd.

Functie eisen:

-        HBO+ werk- en denkniveau

-        Opleiding civiele techniek of groen technisch

-        5 jaar aantoonbare werkervaring als toezichthouder in de Openbare Ruimte of Grond Weg en Waterbouw (GWW) of gelijkwaardig.

-        VCA VOL

-        In bezit van Rijbewijs B, (E).

-        Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

-        Computervaardigheden (Microsoft Office, Besteksadministratie, besteksschrijfprogramma en calculatieprogramma)

-        Aantoonbare werkervaring met werken met de UAV, rekenen met RAW-bestekken en in bezit van cursuscertificaten voor werken met RAW-bestekken

-        Ervaring met werken met grote professionele opdrachtgevers is een pre.

Ideale kandidaat:

De werkzaamheden van Meerlanden hebben een centrale plaats in de plaatselijke samenleving. Het gaat over de directe leefomgeving van de burgers. De geschikte kandidaat heeft gebied kennis en staat midden in de samenleving. Omdat de dienstverlening buiten reguliere werktijden kan plaatsvinden, heeft de beoogde kandidaat geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast beschikt de ideale kandidaat over een klantgerichte instelling, is nauwkeurig en resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is marktconform. Daarnaast biedt Meerlanden 8% vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering van 2,75%, 27,5 vakantiedagen per jaar, een winstdeling, vergoeding voor sporten en een bijdrage voor een collectieve aanvullende ziektekostenverzekering.

Interesse?

Reageren kan door je cv aangevuld met een motivatiebrief voor 27 november 2015 per email te zenden aan werken@meerlanden.nl. De 1e gesprekken vinden op woensdag 2 december 2015 tussen 13.00 en 17.00 uur plaats.

Wil je nadere informatie? Neem dan contact op met Martin Nap, Teamleider Aalsmeer, telefoon 0297-382 350. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met de afdeling HRM telefoon 0297-381 777.  

--- --- --- --- --- ---
Voor onze milieustraat in Rijsenhout, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste

Acceptant (40 uur per week)

De werkzaamheden bestaan uit

 • Visuele controle op de afvalstoffen
 • Registeren van de afvalstromen en terugkoppelen aan het weegkantoor
 • Verwijst de chauffeur naar de juiste stortplek en ziet toe op het lossen van afval op het terrein, corrigeert waar nodig en adviseert de chauffeur zonodig bij het lossen
 • Ziet toe op de naleving van de regels op het terrein door de chauffeur, alsmede de netheid/orde en veiligheid
 • Hanteert de juiste procedures m.b.t. het opslaan van afvalstoffen
 • Zorgdragen voor tijdig doorgeven van verwisselen van containers
 • Onderhoud- en schoonmaak werkzaamheden op de milieustraat en het terrein


Functie eisen

 • VMBO
 • VCA-basis
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord
 • Veiligheidscertificaat heftruck

 

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is vanaf €1.600 tot maximaal €2.000 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Wij adviseren in het bezit te zijn van eigen vervoer aangezien Rijsenhout met openbaar vervoer lastig is te bereiken.

Interesse?

Reageer dan door je cv aangevuld met een motivatiebrief per e-mail te zenden aan werken@meerlanden.nl.
Voor meer informatie, kan er contact opgenomen worden met de afdeling HRM via telefoonnummer: 0297 - 381 777.

 


 

Business Controller Afval & Milieu

Algemeen

De afvalbranche is in beweging en continue op zoek naar een efficiëntere en effectievere wijze van afvalinzameling, met als doel het minimaliseren van het restafvalproduct.

Wil jij als Business Controller Afval & Milieu bij Meerlanden hier aan bijdragen en meebouwen aan een sterke performance? Heb jij interesse in het scheiden van afvalstromen en in het efficiënt inrichten van het logistieke proces hieromtrent? Je hebt verder een uitstekend gevoel voor cijfers en ben je geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers? Je bent adviesvaardige, overtuigend en een verbinder? Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder voor deze functie waarbij Alterim voor Meerlanden een collega zoekt die klaar is voor een tweede of derde uitdagende carrière stap!

Ter uitbreiding van de afdeling Afval & Milieu is Alterim voor Meerlanden op zoek naar een enthousiaste, betrokken en proactieve Business Controller.

De organisatie

Meerlanden is vanuit zeven locaties actief op het vlak van afvalinzameling, beheer en onderhoud van openbare ruimte (o.a. groenonderhoud, straatreiniging en rioleringswerkzaamheden), verwerking van afval tot nieuwe grondstoffen en energie, beheer milieustraten, marktbeheer en business park management. Als partner van 9 gemeenten en 4.000 bedrijven werken wij aan een schone en duurzame leef- en werkomgeving. Wij bouwen aan een samenleving met gesloten kringlopen (100% recycling) en initiëren duurzame energieprojecten in de regio. Zo produceren wij zelf groene energie (groen gas) uit de bewerking van gft-afval, 20% voor eigen gebruik en 80% voor verkoop. Meerlanden is een vitale organisatie en zit in de top van de Nederlandse afvalbedrijven op het vlak van duurzaamheid. Meerlanden biedt werkgelegenheid aan ruim 450 enthousiaste medewerkers waarbij de organisatie nadrukkelijk oog heeft voor sociale participatie. Meerlanden bestaat uit een publieke en private sector. Onder de publieke sector valt naast Afval en Milieu en Openbare Ruimte de afdeling Business Support. Afval en Milieu is verantwoordelijk voor afvalinzameling en het beheren van meerdere milieustraten. Openbare ruimte is verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van openbare ruimte, straatreiniging en gladheidsbestrijding. Onder Business Support valt Wagenparkbeheer en Planning & Control. Meerlanden beheert daarnaast nog een 'overslag station' in de duin- en bollenstreek en een kringloopwinkel in Hoofddorp. Ook voor de bestrijding van plaagdieren kun je Meerlanden inschakelen.

De afdeling Planning & Control bestaat uit 4 medewerkers. Binnen de afdeling is de transformatie naar een meer business gerichte (sparring) partnerrol ingezet. We verwachten van de nieuwe business controller dat hij/zij meebouwt aan deze verdere ontwikkeling van de afdeling.

De functie

De functie van Business Controller Afval & Milieu is een zeer uitdagende en veelzijdige functie binnen een dynamische omgeving. Het werk van de afdeling Afval & Milieu wordt vanuit de locaties Diemen, Heemstede, Hillegom, Lisse en Rijsenhout aangestuurd.

In de functie van Business Controller vertaal je managementinformatie van de operationele processen naar financiële consequenties voor budgets en de afgesloten dienstverleningsovereenkomsten met onze opdrachtgevers (gemeenten). Je verzorgt de interne rapportage en maakt op basis van deze gegevens analyses. Op basis van samenwerking met de contractmanager, heb je een belangrijke rol in het leveren van de kwartaalrapportages bestemd voor de gemeentelijke opdrachtgevers. Je hebt een essentiële rol in het tot stand komen van de begroting en de prognoses. Daarnaast ga je een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van verbeteringen in de operationele (logistiek) effectiviteit. Je gaat processen en samenwerkingsverbanden onderkennen en optimaliseren.

In deze functie ben je een belangrijke sparringpartner voor onder andere de CFO, Manager Business Support en de business. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de manager Business Support.

De kandidaat

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur aangevuld met RC of studerend hiervoor. Je bent een zelfstandig werkend business controller die toe is aan een nieuwe uitdagende stap in zijn/haar carrière. Je wilt jezelf graag persoonlijk ontwikkelen. Daarnaast beschik je over vakinhoudelijke bagage om de vertaalslag te kunnen maken van de business naar de cijfers en het maken van analyses van onder andere het resultaat en de risico’s. Je bent gewend te werken in een complexe omgeving met meerdere stakeholders. Tevens beschik je over moderne en actuele IT-kennis, bij voorkeur ervaring met SAP en Qlikview (BI). Je hebt ervaring met projectmatig werken en projectsturing. Ook bezit je goede communicatie- en adviesvaardigheden in woord en geschrift.

 Herken jij jezelf in de volgende persoonlijke kenmerken?

 • Drive en ambitie;
 • Proactief, ondernemend en initiatiefnemer;
 • Hard op de inhoud, verbindend op relaties;
 • Creatief in denken en handelen;
 • Betrokken en nieuwsgierig;
 • Stressbestendig;
 • Overtuigingskracht;
 • Communicatief sterk;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Adviesvaardig op alle niveaus.


Overig

Een uitdagende functie waar resultaatgerichtheid en verdere professionalisering centraal staan. Een prettige informele werksfeer in een enthousiast team (familie cultuur) waarbij we persoonlijke groei en ontwikkeling stimuleren. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij jou prima secundaire voorwaarden waaronder een pensioenregeling en een collectieve ziektekostenverzekering.

Interesse?

Reageer dan door je cv aangevuld met een motivatiebrief per e-mail te zenden aan Alterim, t.a.v. de heer A. Torn, email: a.torn@alterim.nl

 


 

Meerlanden is een regionale afvalinzamelaar en -verwerker actief in de regio Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer, Diemen en Zuid-Kennemerland. Meerlanden Bedrijfsafval, onderdeel van Meerlanden Holding, onderscheidt zich door haar continue streven naar vermindering van restafval, het terugbrengen van grondstoffen in waardeketens, het inzetten van duurzame inzamelingsmiddelen en het betrekken van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waar mogelijk in haar proces. Meerlanden Bedrijfsafval is klaar voor de volgende stap in haar ontwikkeling en zoekt daarvoor een

Senior Accountmanager Bedrijfsafval

Klantensegment

Meerlanden Bedrijfsafval heeft veelal bedrijven uit het MKB segment (<250 werknemers) als klant, daarnaast bedienen wij diverse grote ondernemingen. Meerlanden Bedrijfsafval ziet met name groeipotentieel in de sectoren waar het grootbedrijf actief is, omdat juist daar meer mogelijkheden bestaan om tot betere afvalscheiding en daarmee het terugwinnen van grondstoffen.

De functie

- Bouwt en beheert zelfstandig een klantportefeuille op in het grootbedrijf en ontwikkelt een propositie, specifiek voor deze klantengroep.
- Ontwikkelt deze propositie voor de overige disciplines tot diensten en producten die optimaal aansluiten bij de bedrijfsvoering van klanten.
- Specifieke aandacht voor continuïteit van bedrijfsvoering en herwinnen van grondstoffen uit de bedrijfsvoering van klanten is leidend.
- Houdt grip op de omzet en resultaatontwikkeling bij klanten en stemt deze af met de organisatiedoelstellingen.
- Onderscheidt zich door naast commerciële activiteiten, nadrukkelijk ook een adviserende rol naar klanten te hebben op het vlak van afvalstofmanagement.
- Wordt primair aangestuurd op het realiseren van financiële targets, waar beloning voor een deel op is afgestemd.

Profiel

- Minimaal hbo opleiding.
- 5 tot 10 jaar aantoonbare commerciële werkervaring in een dienstverlenend bedrijf.
- Kennis en ervaring met afval- of recyclingmarkt, industriële of productieomgeving is een pré.
- Resultaatgericht, creëert en benut kansen en zet deze om in opdrachten.
- Goede netwerker die gesprekspartner is op managementniveau en de werkvloer.
- Initiatiefrijk, doelgericht, ondernemend, overtuigend, omgevingsbewust, communicatief vaardig zijn competenties en vaardigheden die noodzakelijk zijn.

Wij bieden

- Een zelfstandige positie met de mogelijkheid een eigen portefeuille op te bouwen en beheren in een dynamisch bedrijfsonderdeel.
- De kans een goede positie te claimen in een innovatieve en veranderende markt.
- Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aanvullende informatie

Een assessment of persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de procedure.
Standplaats : Noordwijkerhout
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Reageren kan door je cv aangevuld met een motivatiebrief, te mailen naar: werken@meerlanden.nl. Wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Arthur Richardson, Manager bedrijfsafval, via 06-83770020 of met Marlies van der Greft, Sr HRM Business Partner, via 0297-381777.  

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst


 

Chauffeur / Belader, locatie Rijsenhout, m/v (40 uur per week)

 
De werkzaamheden

Je bent belast met de indeling van de wijk en inzameling van afval vanuit de locatie Rijsenhout. Voor de inzameling wordt gebruikgemaakt van een zijbelader met verschillende inzamelvoertuigen (zijbelader, kraanwagen, achterlader).

Wij verwachten van jou

-  Rijbewijs B en C
-  Chauffeursdiploma (CCVB / code 95)
-  VCA
-  Kennis van de Nederlandse taal
-  Affiniteit met genoemde werkzaamheden
-  Flexibiliteit en collegialiteit
-  Klantvriendelijk

Ideale kandidaat

De ideale kandidaat heeft een klantvriendelijke en proactieve werkhouding en is collegiaal ingesteld.
Een serieuze en meewerkende houding is vereist. In incidentele situaties kan vanuit een andere locatie gewerkt worden; van de kandidaat wordt verwacht hierin flexibel te zijn.

Wij bieden

Een leuke en afwisselende functie met een prettige werksfeer in een enthousiast team. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Interesse?

Reageren kan door je cv aangevuld met een motivatiebrief per email te zenden aan werken@meerlanden.nl. Wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling HRM via 0297-381777.

 
Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst


 

KAM adviseur (24-32 uur per week)

Voor de afdeling Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) van Meerlanden zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven KAM adviseur.

De KAM adviseur is als staffunctionaris mede verantwoordelijk voor veiligheid, arbeidsomstandigheden, milieu en de zorg voor kwaliteit binnen Meerlanden.

Binnen Meerlanden kennen wij diverse certificeringen zoals VCA**, ISO 9001, ISO 14001, NTA 8080, BRL Keurcompost, ISO 26000 zelfverklaring. Daarnaast we willen ons op korte termijn certificeren voor Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO) en Keurmerk ‘Beeldschoon’ en in de (nabije) toekomst is ISO 31000 (risicomanagement) en Veiligheidsladder een wens.

De functie

Binnen deze functie draag je zorg voor het verhogen en borgen van de arbeidsveiligheidscultuur en werk je mee (uitvoerend) aan het opzetten, beheersen en verbeteren van het KAM Managementsysteem.
Dit Managementsysteem borgt onder andere dat het bedrijf voldoet aan arbo- en milieuwetgeving en de kwaliteits-, arbo- en milieueisen en -wensen van de belanghebbenden van het bedrijf. Daarnaast borgt dit systeem ook dat het bedrijf in staat is effectief te reageren op (milieu) calamiteiten en incidenten en dat de bedrijfshulpverlening goed is georganiseerd. De KAM adviseur valt direct onder de KAM manager en heeft de rol van initiator, stimulator, controleur en coördinator met betrekking tot de KAM onderwerpen en ontwikkelingen binnen het bedrijf. Als KAM adviseur ben je verantwoordelijk voor het onder de aandacht brengen van, en draagvlak creëren voor, arbeidsveiligheid, arbeidsgezondheid, milieu en kwaliteit. Hier functioneert de KAM adviseur als ‘brug’ tussen medewerkers en de KAM manager.

Werkzaamheden

De belangrijkste werkzaamheden van de KAM adviseur bestaan uit:

 • Verhogen van het bewustzijn van medewerkers voor veilig werken.
 • Bijdragen aan het verhogen en borgen van de arbeidsveiligheidscultuur met behulp van gerichte programma’s
 • Voorstellen en (laten) uitvoeren van verbeteringen op basis van wettelijke veranderingen, risico-inventarisaties, verbetervoorstellen en klachten van belanghebbenden, voortschrijdend inzicht en hiaten in het systeem.

 
Daarnaast is de KAM adviseur verantwoordelijk voor de handhaving en toetsing van de naleving van het systeem (in- en externe audits, werkplekinspecties, incidentonderzoeken, meting en monitoring van gegevens). De resultaten hiervan worden gerapporteerd aan de KAM manager, vaak voorzien van aanbevelingen voor verbetering.

Tijdsverdeling binnen de functie is:

 • 50%: verhogen van de arbeidsveiligheidscultuur, waarvan grotendeels ‘buiten’
 • 20%: verhogen van de arbeidsgezondheid (‘harde’ kant),
 • 20%: kwaliteitszaken
 • 10%: milieu gerelateerde zaken

 
Functie eisen

 • Mbo+ niveau. Bij voorkeur in een relevante richting zoals MVK of technisch.
 • Minimaal 5 - 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de industriële- of bouwsector waarvan grotendeels zwaarte lag op arbeidsveiligheid.
 • Woonachtig binnen 30 - 60 minuten reisafstand tot Rijsenhout.
 • ‘Stevige’ kandidaat die zijn/haar ‘mannetje’ kan staan bij onze mensen.
 • Initiatief nemen, goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en omgevingsbewustzijn.
 • Rijbewijs B (+E).


Interesse?

Reageren kan door je cv aangevuld met een motivatiebrief te mailen naar: werken@meerlanden.nl. Wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Maarten-Jasper Brandts, KAM manager, via 0297-382370 voor inhoudelijke vragen over de functie, of met Marlies van der Greft, Senior HRM Business Partner, via 0297-381777 voor vragen over de sollicitatieprocedure.

 


 

Teamleider Logistiek voor Meerwinkel

Meerwinkel is een initiatief van Meerlanden en is een modern en goed georganiseerd kringloop-warenhuis. De opbrengst van verkochte spullen wordt onder andere ingezet voor de ontwikkeling van onze medewerkers en het creëren van werkplekken voor mensen die om verschillende oorzaken een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Groei en mens staan centraal. Bij ons werken ruim 50 enthousiaste vrijwilligers en zijn 29 mensen gedetacheerd vanuit een leer-werkbedrijf (SW-sector).  Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven:

De functie

Je bent samen met de bedrijfsleider verantwoordelijk voor het functioneren van Meerwinkel als een zelfstandig bedrijfsonderdeel en je kunt elkaar vervangen bij afwezigheid. Teamleider logistiek is daarin verantwoordelijk voor het borgen en verbeteren van instroom van o.a. tweedehands spullen, transport en  opslag van goederen. Andere verantwoordelijkheden zijn:

 • Aansturen van de operatie van Meerwinkel; leidinggeven aan 6 chauffeurs en 3 voormannen die ongeveer 20 vrijwilligers of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aansturen.
 • Optimaliseren en uitvoeren van een zo goed mogelijk functionerend logistiek productieproces, het transport, de bevoorrading van de winkel en het, in afstemming met de bedrijfsleider, bepalen van het assortiment.
 • Verantwoordelijk voor magazijnbeheer, opslag van goederen.
 • Opzetten van een nieuwe inboedelservice, als nieuwe inkomstenbron.
 • Beheren van budgetten en minimaliseren van kosten en medeverantwoordelijk voor algehele financiën en het verhogen van de omzet, plus het rapporteren daarover.
 • Bijdrage leveren aan projecten zodat werkzaamheden efficiënter en doelmatiger verricht kunnen worden.
 • Volgen van ontwikkelingen binnen het vakgebied en de markt en deze omzetten in concepten voor de eigen winkel.
 • Signaleren van knelpunten in de operationele bedrijfsvoering en het doorvoeren van verbetervoorstellen.
 • Bijdrage leveren aan verdere groei van de winkel in omzet en naamsbekendheid.

 

Ideale kandidaat

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal drie jaar ervaring in een Retail omgeving en logistieke ervaring is een pré.
 • Ervaring met leidinggeven en affiniteit met het werken met vrijwilligers en medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Kennis van retail en het aansturen van een winkel.
 • Resultaat- en klantgerichte houding, commerciële instelling, goede communicatieve vaardigheden, flexibel en creatief.

 

Wij bieden

 • Een nieuwe functie, waarin je invulling mag geven aan verdere groei, ontwikkeling van ‘brand’ en winkel.
 • Een enthousiast team in een omgeving waar het tonen van eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staat.
 • Een vooruitstrevende organisatie die koploper is in duurzaamheid waar jij onderdeel van bent.

 

Aanvullende informatie

 • Het betreft een fulltime functie.
 • Flexibiliteit om te werken op zaterdag (ongeveer 1 x per 2 weken).
 • Locatie Hoofddorp.

 

Interesse?

Reageren kan door je cv aangevuld met een motivatiebrief te mailen naar werken@meerlanden.nl.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marlies van der Greft, Senior HRM Business Partner, via telefoonnummer 0297-381777 of met Elisa Schouten, Bedrijfsleider Meerwinkel, via info@meerwinkel.nl.

 Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst