Inloggen
Werken@

Vacatures

Wil je werken in een groeiende organisatie waarbij de key-words maatschappelijk verantwoord ondernemen, klantgericht, dynamisch en duurzaam de organisatie en het personeel omschrijven?

Meerlanden is vanuit zeven locaties actief op het vlak van afvalinzameling, beheer en onderhoud van openbare ruimte (o.a. groenonderhoud, straatreiniging en rioleringswerkzaamheden), verwerking van afval tot nieuwe grondstoffen en energie, beheer milieustraten, marktbeheer en business park management.

Als partner van 9 gemeenten en 4.000 bedrijven werken wij aan een schone en duurzame leef- en werkomgeving. Wij bouwen aan een samenleving met gesloten kringlopen (100% recycling) en initiëren duurzame energieprojecten in de regio. Zo produceren wij zelf groene energie uit gft-afval.

Meerlanden is een vitale organisatie en zit in de top van de Nederlandse afvalbedrijven op het vlak van duurzaamheid. Meerlanden biedt werkgelegenheid aan ruim 450 enthousiaste medewerkers waarbij de organisatie nadrukkelijk oog heeft voor sociale participatie.

Wil je nadere informatie over een vacature? Neem dan contact op met één van onze HR Adviseurs via 0297-381 777.  Als je wilt soliciteren op een vacature, stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar werken@meerlanden.nl. Of vul het sollicitatieformulier in.

Hieronder vind je de vacatures die we momenteel hebben.

 

Medewerker openbare ruimte (rioolbeheer), 36-40 uur per week

Bij de afdeling openbare Ruimte, locatie Lisse zijn wij op zoek naar een Medewerker openbare ruimte (rioolbeheer)

De functie

Binnen deze functie heb je als hoofdtaak het rioolbeheer. Je bent in staat om zelfstandig, op een effectieve manier het rioolstelsel, de gemalen en de straatkolken te repareren en onderhouden. Buiten deze werkzaamheden kun je ook ingezet worden voor het uitvoeren van de gladheidbestrijding en het verhelpen van calamiteitenschade. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig meldingen af te handelen. Dit alles doe je conform de veiligheidsvoorschriften en regels op het gebied van milieu en arbo, zodat het werk veilig, verantwoord, efficiënt en volgens de geldende voorschriften en regels worden uitgevoerd.


Functie eisen

-   MBO, niveau 2: (medewerker buitenruimte);

-   Ervaring op het gebied van onderhouden rioolstelsel en gemalen is een pre;

-   VCA basis;

-   Rijbewijs B, E, C;

-   Klantgerichte houding;

-   Goede beheersing van de Nederlandse taal.


Interesse?

Reageren kan door je CV aangevuld met een motivatiebrief, voor 13 maart 2015, per email te zenden aan werken@meerlanden.nl.

Wil je nadere informatie? Neem dan contact op met Lau van der Voort, teamleider openbare ruimte Lisse, telefoon 0297-381777 voor inhoudelijke vragen over de functie.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Leonie Maatman, HR-Adviseur, telefoon 0297-381 777.