Afvalverwerking voor de luchtvaart

Bent u werkzaam voor een MKB-bedrijf en op zoek naar een manier om het bedrijfsafval efficiënt te kunnen scheiden? Weet dan dat hier verschillende praktische oplossingen voor zijn. Verschillende afvalcontainers kunnen een uitkomst bieden. Zij zijn daarnaast eenvoudig aan te vragen. Simpel, maar doeltreffend.

Diverse rolcontainers

Bij Meerlanden kunt u kiezen uit diverse afvalcontainers, welke bestemd zijn voor verschillende soorten afval. Het meest bekend zijn de rolcontainers. Daarvan bestaan er bij ons drie verschillende soorten: op twee wielen, op vier wielen of van staal. Naast dat de containers geschikt zijn voor verschillende afvalsoorten, hebben ze ook bepaalde eigenschappen. Zo is de stalen rolcontainer brandveilig en bestaan er van de rolcontainers op twee en vier wielen ook beveiligde varianten. Ideaal als u vertrouwelijk afval als datadragers of papieren documenten hebt.

Andere afvalcontainers

Naast de bekende rolbakken, kunt ook kiezen uit andere soorten containers die geschikt zijn voor meer bijzondere afvalsoorten. Heeft u bijvoorbeeld swill, frituurvet en/of klein gevaarlijk afval? Daar past een vat het beste bij. Produceert uw bedrijf hele grote hoeveelheden zakelijk afval? Dan kunt het beste kiezen voor een volumecontainer of een perscontainer. De volumecontainers zijn containers van grote formaten. De perscontainers hebben daarentegen iets extra’s. Hierin wordt het afval namelijk samengeperst, waardoor het minder ruimte inneemt en u grotere volumes kwijt kunt.

Eenvoudig aanvragen

Weet u al precies welke afvalstroom u door ons op wil laten halen? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een afvalcontainer. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Bent u wel op zoek naar een container, maar weet u niet precies welke het beste zou zijn voor de soorten afval die u heeft? Dan voorzien wij u graag van passend advies. Via de gratis afvalscan wordt inzichtelijk gemaakt hoe de diverse afvalstromen het beste ingezameld en verwerkt kunnen worden.