Bekijk de kersteditie van het Meerlanden Journaal

Meerlanden Journaal december

Het laatste Meerlanden Journaal van ons mooie en enerverende jubileumjaar…we hebben met veel plezier 9 afleveringen gemaakt, samen met onze collega’s en met bedrijfsklanten, inwoners en gemeenten. En natuurlijk met een fantastisch productieteam (you know who you are)!

Een gedicht van de Kerstman
In deze decembereditie hebben we niemand minder dan de Kerstman bereid gevonden om je even compleet mee te nemen in alle belangrijke zaken met betrekking tot vervangende inzameldagen voor afval, optimaal gebruik van onze Meerwinkel in de kadomaand en het helpen voorkomen van decemberzwerfafval (een woord om te onthouden voor Scrabble komende weken). Zodat zijn rendieren geen tijd verliezen met het pletten van pakketjes bij de ondergrondse papiercontainers. En dat we allemaal kunnen genieten van een leuke tijd met elkaar. Maar…is het ‘m nou echt?

Meerlanden gaat ondergronds
Bleef het trouwens maar bij het pletten van pakketjes bij de ondergrondse containers. Wat onze kraanwagenchauffeurs soms tegenkomen…het laatste kijkje in de keuken is in die van onze ondergrondse inzamelaars. Iets dat we bij Meerlanden al 25 jaar doen. En dat nog steeds toeneemt. Want het is een fijne en efficiente manier van afval inzamelen. Mits het juiste afval in de juiste container terechtkomt (om er grondstof voor nieuwe producten van te maken natuurlijk..) en afval dat er niet in past er niet naast gezet wordt.

Van A tot Zero
Aangenaam kennis te maken! Zo begint bij onze zakelijke tak Meerlanden voor Bedrijven iedere samenwerking. En als dat wederzijds is, dan gaan we voor onze klanten aan de Bak om zo min mogelijk uitval van reststromen in hun bedrijfsprocessen te bewerkstelligen, hun CO2-footprint te verkleinen en samen sneller Circulair te worden. Tot…wat ons betreft tot Zero Waste. In nauwe samenwerking met de Chief Zero waste Officer. Marco Kloppers legt het haarfijn uit.

Bespaar in de decembermaand!
Zijn we bij Meerlanden ook allemaal altijd zo duurzaam bezig? Vast niet iedereen en vast niet altijd. Maar steeds meer collega’s wel. En een paar van hen vragen we het hemd van het lijf over besparingen in de kadomaand die december traditioneel ook is. Over geschenken op persoonlijke en duurzame wijze zeg maar. En dat levert besparingen op kosten én op grondstoffen op.

Wij zijn Meerlanden!
En tot slot…ook in 2023 is er ook weer genoeg te doen om onze regio nog mooier en duurzamer te maken. En daarvoor zoeken we nog best wat leuke en vakkundige mensen. In de meest uiteenlopende functies. Als je bekijkt welke zoal, zie je meteen een paar potentieel toekomstige collega’s. Wil je ze een keer in het echt spreken? Swipe dan meteen door naar werkenbij.meerlanden.nl!