Maak december duurzaam in plaats van duur met Meerwinkel

Maak december duurzaam in plaats van duur met Meerwinkel

December is door de vele feestdagen de kadomaand bij uitstek. Schoenkadootjes, Pakjesavond, kadootjes onder de Kerstboom. Het kan soms niet op. Kringloopwinkel Meerwinkel in Hoofddorp biedt de kadoshopper de hele maand december daarom de helpende hand. “We vullen het assortiment deze maand extra snel aan met nieuwe tweedehands spullen. Zo verrassen we bezoekers niet alleen met veel originele spullen, die een tweede (of derde) leven zoeken. We bieden ze ook de mogelijkheid flink te besparen in deze dure maand. Zo maken we december duurzaam!” vertelt bedrijfsleider Olivier Bongers enthousiast.

Dagelijks wisselend assortiment
Bij Meerwinkel, de kringloopwinkel van Meerlanden, kunnen bezoekers  in het dagelijks wisselende assortiment naar hartenlust struinen en op zoek gaan naar mooie kado’s voor familie, vrienden en geliefden. Tweedehands spullen zoals een oude LP, een leuk vintage kastje, een goed boek of een mooie jurk. De gastvrije medewerkers en vrijwilligers helpen bezoekers graag iets passends te vinden.

Speciale Oudjaarsdagactie
De hele maand december zorgt Meerwinkel voor extra snelle aanvulling van het assortiment vanuit de extra opgebouwde voorraad. Zo zijn bezoekers verzekert van een goed gevulde winkel. Op Oudjaarsdag heeft Meerwinkel een wel heel speciale actie. Die dag is er maar liefst 50% korting op het hele assortiment.

Kado-inleverservice

In enkele gevallen komt het voor dat Sinterklaas of de Kerstman een verlanglijstje niet goed heeft gelezen en met het verkeerde kado aankomt. Niet getreurd. Die kado’s kunnen gewoon bij Meerwinkel worden ingeleverd. De medewerkers van Meerwinkel nemen dit discreet in ontvangst en zorgen vervolgens voor een blije, nieuwe eigenaar. Zo zorgt het kado als nog voor een goed gevoel.

 

Kringloopwinkel Meerwinkel is te vinden op Daalmeerstraat 9 in Hoofddorp. De winkel is open op maandag van 13.00-17.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Openingstijden:
ma. 13.00-17.00 uur
di t/m za 10.00-17.00 uur

Adres:
Daalmeerstraat 9
2131 HD Hoofddorp
023 – 554 69 20
info@meerwinkel.nl
www.meerwinkel.nl