Afvaltrading Meerlanden

Meerlanden Bedrijfsafval bemiddelt onder de naam BEGA in afvalstoffen voor bedrijven en gemeenten. Door schaalvergroting kunnen wij grotere volumes bij afvalverwerkers aanbieden.

Voordelen behalen door samenwerking in afvaltrading

Samenwerking heeft meerdere voordelen:

  • aanzienlijke kostenbesparingen op afvalverwerking
  • optimalisering van logistiek en transport
  • de meest duurzame verwerking van afvalstromen

Wilt u weten hoe u kunt besparen op verwerking van grote volumes afvalstromen? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Kostenbesparing op afvalverwerking

Naast kostenbesparing door schaalvergroting kunt u ons ook inzetten voor het optimaliseren van uw afvallogistiek. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van onze verschillende voertuigtypen of door meer volume per rit.

"Afvaltrading door Meerlanden Bedrijfsafval zorgt voor duurzame verwerking van grotere volumes afval tegen lagere kosten"

Vraag een afvalscan aan bij onze Afvalmanager

Door het maken van een afvalscan van uw bedrijf of gemeentelijke milieustraat kunnen wij een professioneel advies geven. Door het maken van een afvalscan krijgen wij inzicht in de omvang en de verschillende afvalstromen die bij uw organisatie ontstaan. Op basis van deze scan is wellicht een verdere scheiding mogelijk, waardoor we meer grondstof en energie uit het afval kunnen halen. Dit is goed voor het milieu én de tarieven!

Wilt u meer informatie over afvaltrading?
Neem contact op met onze Grondstoffenmanager via onderstaande button.