Afvalverwerking in de automotive sector

Bent u werkzaam in de automotive sector en op zoek naar een partner die u helpt bij het inzamelen van uw bedrijfsafval?  Dan bent u bij Meerlanden aan het juiste adres. Meerlanden is gespecialiseerd in het duurzaam verzamelen en verwerken van alle soorten afvalstromen. Omdat lang niet ieder afval hetzelfde is bent u via de wet verplicht uw afval op de juiste manier te scheiden. Dat vraagt om voldoende kennis van zaken.  Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar het op de juiste manier inzamelen van het bedrijfsafval. Dit doen we in de volgende regio’s: Haarlemmermeer, Aalsmeer, Duin- en Bollenstreek, Schiphol, Amsterdam en omstreken.

Maatwerk voor bedrijven in de automiotive branche

Als autogarage of transportbedrijf zal uw afvalstroom er anders uitzien dan de gemiddelde afvalstroom van een MKB-bedrijf. Om toch te voldoen aan de strenge milieueisen is een gespecialiseerde aanpak nodig. Wij bieden maatwerk oplossingen voor uw organisatie waarbij de focus ligt op het zo duurzaam en efficiënt mogelijk afvoeren van uw afval. Deze oplossingen bestaan bijvoorbeeld uit verschillende soorten containers, maar bij ons staat het geven van passend advies altijd op één. Het beste nieuws? Dat we u dit advies gratis in kunt winnen met onze gratis afvalscan. Samen kijken we hoe het afvalverwerkingsproces geoptimaliseerd kan worden. Onze ervaring leert dat er vaak kostenbesparende oplossingen mogelijk zijn.

CO2 – prestatieladder

Bij Meerlanden staat duurzaamheid en het bijdragen aan een circulaire economie hoog in het vaandel. We erkennen onze matschappelijke rol ten aanzien van het milieu en de huidige klimaatproblematiek. Met deze problematiek in het achterhoofd hebben we de certificering niveau 3 van de CO2-prestatieladder van SKAO succesvol afgerond.  Dit houdt in dat we een ambitieus milieubeleid hebben waarin de reductie van CO2-emissies en het besparen van energie centraal staat.

Benieuwd naar welke oplossingen we voor uw bedrijf te bieden hebben? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!