Bedrijfsafval inzamelen in Duin- en Bollenstreek

Is uw MKB-bedrijf gevestigd in de Duin- en Bollenstreek en bent u op zoek naar een partij die de inzameling en verwerking van uw bedrijfsafval kan verzorgen? Onze adviseurs zijn experts op het gebied van efficiënte en duurzame afvalverwerking.

Al sinds 1997 zetten wij ons hiervoor in. Daarbij streven wij ernaar om bij te dragen aan een circulaire economie. In de ideale situatie is afval geen ‘afval’ meer, maar grondstof voor nieuwe producten en groene energie.

Een circulaire economie

Ook u als ondernemer kunt bijdragen aan een circulaire economie. Hoe? Door uw bedrijfsafval op de juiste manier te scheiden, in te zamelen en te verwerken. Dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Wél kunt u de grondstoffen die ontstaan uit uw bedrijfsafval zelf gebruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van groengas om bedrijfsauto’s op te laten rijden? Mogelijkheden te over.

Lees hier meer over de circulaire economie: http://www.meerlanden.nl/circulaire-economie

Afvalscheiding Duin- en bollenstreek

Elk bedrijf produceert afval, de één meer dan de ander. En ook de soorten afval verschillen flink. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, komen wij graag met een aanpak op maat. Via onze gratis afvalscan kunnen wij in kaart brengen welke soorten afval, ook wel afvalstromen, uw bedrijf produceert. Met die informatie kan een optimaal inzamelings- en verwerkingsplan worden opgesteld. Dit advies is zonder verplichting, maar uiteraard kunt u alle werkzaamheden rondom het inzamelen, ophalen en verwerken van bedrijfsafval door Meerlanden laten uitvoeren.

Een gratis afvalscan aanvragen? Dat kan hier: http://www.meerlanden.nl/bedrijven/onze-diensten/afvalscan?hilite=%27afvalscan%27 

Meer weten of contact opnemen? www.meerlanden.nl/contact