MKB-afval inzamelen en verwerken

Zoekt u een betrouwbare partner voor efficiëntie inzameling én duurzame verwerking van uw MKB-bedrijfsafval? Dan bent u bij Meerlanden op de juiste plek. Dag in dag uit zetten wij ons in voor het hoogst haalbare doel: een circulaire economie. In die ideale situatie is uw MKB-afval geen afval meer, maar wordt het verwerkt tot nieuwe grondstoffen welke opnieuw de kringloop in worden gebracht. Een missie die u een flinke kostenbesparing kan opleveren.

MKB-afval: het begin van iets moois

Om een duurzame inzameling en verwerking te kunnen realiseren, brengen wij graag de verschillende afvalstromen voor u in kaart. Via de gratis afvalscan kunnen wij bepalen welke soorten afval apart ingezameld en verwerkt kunnen worden. Zo is ook uw afval het begin van iets moois!

Van GFT-afval bijvoorbeeld, kunnen wij vijf(!) bruikbare grondstoffen maken:

  • Compost – bodemverbeteraar voor grond
  • Water – om mee te reinigen
  • CO2 – groeiverbeteraar voor planten
  • Warmte – voor broeikassen
  • Groengas – brandstof om mee te rijden

Andere stromen die voorkomen uit productie en kantoren zijn papier en karton en restafval.

Specialist in management MKB-afval

Bij Meerlanden zijn wij specialist in management van MKB-afval. Al sinds 1997 zetten wij ons in voor de recycling van grondstoffen voor nieuwe producten en groene energie. Beter voor het milieu, maar óók voor de ondernemer. In veel gevallen leidt juiste inzameling en verwerking van afval tot een kostenbesparing. Wij zijn met name actief in de regio’s Haarlemmermeer, Aalsmeer, Duin- en Bollenstreek, Schiphol en Amsterdam en omstreken en zitten inmiddels in de top van de Nederlandse afvalbedrijven op het vlak van duurzaamheid.

Benieuwd naar duurzame oplossingen voor uw MKB-afval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.