MKB-bedrijfsafval in omgeving Amsterdam

Bent u gevestigd in de omgeving van Amsterdam en op zoek naar een partner voor het inzamelen en verwerken van uw bedrijfsafval? Wij zijn al sinds 1997 actief in deze regio en zamelen het afval van honderden MKB-bedrijven in. Dat doen we op een efficiënte en duurzame manier én op een moment dat het u uitkomt. Volgens heldere afspraken dus.

Gratis afvalscan regio Amsterdam

Een zo efficiënt en duurzaam mogelijke afvalinzameling en -verwerking vraagt om een aanpak op maat. Wat voor soorten afval produceert uw bedrijf? Van hoeveel afval is er sprake? En zijn de nieuwe grondstoffen die uit uw afval ontstaan door uzelf in te zetten? Om antwoord te geven op deze vragen, bieden wij u een gratis afvalscan aan. Uitgevoerd door onze specialisten.

Een optimaal inzamelings- en verwerkingsplan zonder verplichtingen. Spreekt u dit aan? Vraag dan nu de gratis afvalscan aan: http://www.meerlanden.nl/bedrijven/onze-diensten/afvalscan?hilite=%27afvalscan%27

Een afvalloze samenleving

Niet alleen zorgt het laten inzamelen en verwerken van uw bedrijfsafval door Meerlanden voor een positief effect op uw bedrijf, ook draagt u op deze manier bij aan een afvalloze samenleving. Een samenleving waarbij afval geen afval meer is. Wat we daarmee bedoelen? Doordat wij uw MKB-afval op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen inzamelen, kunnen wij dit omzetten in nieuwe, waardevolle grondstoffen.

Denk bijvoorbeeld aan groente-, fruit- en tuinafval; alleen al deze afvalsoort kan verwerkt worden tot vijf nieuwe grondstoffen waaronder groengas en compost. Natuurlijk zijn niet alleen organische afvalsoorten waardevol, ook niet-organisch afval kan bijna volledig gerecycled worden. Daarmee is uw afval de bron voor onder andere hout, plastic, glas en papier.

Meer weten over een afvalloze samenleving, ook wel circulaire economie? Kijk dan hier: http://www.meerlanden.nl/circulaire-economie.

Een specifieke vraag of een aanvraag doen? Neem dan contact met ons op: www.meerlanden.nl/contact