Gratis afvalscan

Meerlanden-iconen-07

Een gratis afvalscan levert uw bedrijf altijd een advies op maat op. Zo werken we samen aan het recyclen van afval tot grondstoffen en wordt het voor uw bedrijf en uw medewerkers een mooie uitdaging om zo min mogelijk restafval te produceren.

Afval scheiden levert uw bedrijf voordeel op

Bedrijfsafval dat bij elkaar wordt weggegooid wordt verbrand als restafval. Buiten de opwekking van elektriciteit heeft dit afval verder geen nuttige toepassing als grondstof meer. Door het afval in uw organisatie te scheiden in verschillende containers en apart te laten afvoeren, bespaart u veelal niet alleen op kosten, maar werkt u samen met ons en onze verwerkers aan het behoudt en de kostenbeheersing van grondstoffen.

Onze accountmanagers kijken graag mee in de processen in uw bedrijf om zo een gespecialiseerd advies te geven. Vul hieronder uw gegevens in en vraag zo een gratis afvalscan aan.

Icoon Meerlanden

Door samen met onze klant Hotel Van der Valk Schiphol alle reststromen te hebben geanalyseerd, kunnen wij het organisch afval uit de keuken apart inzamelen en kunnen zij binnenkort de pendelbus voor hun gasten laten rijden op groengas gemaakt van datzelfde keukenafval!

Vraag uw gratis afvalscan aan