Download de nieuwe afvalapp via de Playstore of Appstore.

Wij werken samen met negen gemeenten en hun bewoners aan een schone en duurzame leefomgeving. Dit doen wij door uw buurt schoon, heel en veilig te houden en door afval innovatief in te zamelen en te verwerken.

Milieustraat Meerlanden
GFT
Afvalverwerking Meerlanden
Samen houden we onze leefomgeving veilig en schoon We kunnen er niet meer om heen, soms zelfs letterlijk niet, dat steeds meer mensen thuiswerken voor de gezondheid van henzelf en anderen. Dat creëert voor de medewerkers van Meerlanden echter wel meer lastige en onveilige situaties op straat. Het valt op dat er steeds vaker auto’s... Read more »
Extra maatregelen Meerlanden rondom coronavirus Kringloopwinkel Meerwinkel in Hoofddorp sluit per direct Maximaal aantal voertuigen tegelijkertijd toegelaten op milieustraten Meerlanden werkt er hard aan om haar dienstverlening op een verantwoorde wijze te blijven uitvoeren aangezien deze tot de cruciale en vitale sectoren behoort, die onverhinderd doorgaan bij de uitbraak van het coronavirus. Uiteraard heeft Meerlanden maatregelen genomen in... Read more »

Meerlanden in 2018

Icoon Meerlanden
0
kInderen rondgeleid
Icoon Meerlanden
0
rondleidingen verzorgd
Icoon Meerlanden
0
ton GFT verwerkt
Icoon Meerlanden
0
% van het wagenpark rijdt op groengas