Kerstbomeninzameling

Meerlanden-iconen-25

Inwoners van Heemstede kunnen hun kerstboom vanaf woensdag 11 januari aanbieden langs de openbare weg. Kinderen kunnen dan de bomen inzamelen en meedoen aan de loterij. 

Inwoners kunnen hun kerstboom ook zelf inleveren. Dat kan woensdag 11 januari tussen 14.00 en 16.00 uur op de hoek Zandvoortselaan/Zandvoorter Allee, op de Glipper Dreef nabij de Molen, op het Jan Miense Molenaerplein, op de Kohnstammlaan ter hoogte van het parkeerterrein, op het parkeerterrein van de Amstellaan en op het Raadhuisplein voor het raadhuis (tot 18.30 uur).

Elke ingeleverde kerstboom levert een lootje voor de loterij en 20 cent op. De trekking van de loterij wordt verricht door burgemeester Astrid Nienhuis om 18.30 uur op het trapveldje aan de Vrijheidsdreef. Om 19.00 uur wordt het vuur aangestoken.

Wie meer dan tachtig bomen heeft ingezameld, kan deze op laten halen door Meerlanden. De bomen moeten dan wel op de openbare weg worden aangeboden. Neem hiervoor woensdag 11 januari tussen 9.00 uur en 12.00 uur telefonisch contact op met Niels Ottenhof via het algemene telefoonnummer 14 023.