Milieupassen

Meerlanden-iconen-17

Sommige verzamelcontainers voor afval zijn alleen toegankelijk met een speciale milieupas. Op deze manier wordt oneigenlijk gebruik tegengegaan.

 

Uw nieuwe milieupas

Uw nieuwe milieupas is verzonden. Deze milieupas gebruikt u om ondergrondse containers te kunnen openen. En geeft u toegang tot de milieustraat in Katwijk en Noordwijkerhout.
In deze periode is het heel druk bij PostNL. De meeste passen zullen voor 1 januari tussen de post zitten. Maar het kan – door de drukte rondom de feestdagen – gebeuren dat u uw milieupas niet voor 1 januari ontvangt.

Uw woont in Noordwijk
U kunt uw oude pas gebruiken voor de ondergrondse container en de milieustraten, tot u uw nieuwe pas heeft gekregen.

U woont in Noordwijkerhout of De Zilk:
U kunt – tot u de pas ontvangen heeft – alleen terecht in de milieustraat van Noordwijkerhout. Zodra u de nieuwe pas heeft, kunt u met deze pas ook naar de milieustraat in Katwijk.

Geen milieupas?
Heeft u op 10 januari uw milieupas niet ontvangen? Neem dan contact op met Meerlanden via pi@meerlanden.nl of 0297- 381 717.

De milieustraat
In de milieustraat in Katwijk houdt u uw pas tegen de paslezer en krijgt u toegang. In de milieustraat Noordwijkerhout neemt u naast de pas ook een geldig legitimatiebewijs mee.

Over de pas
In de pas zit een chip. Dus houd de pas heel. Als u er bijvoorbeeld een gaatje in maakt, dan werkt de pas niet meer. De pas hoort bij uw adres. Gaat u verhuizen? Laat dan de pas achter voor de volgende bewoner.

Is uw pas stuk of bent u hem kwijt? U vraagt een nieuwe pas aan door €18,20 over te maken op IBAN NL34RABO 0149.889.275 onder vermelding van uw postcode en huisnummer. Zodra wij dit bedrag hebben ontvangen hebben, sturen wij een nieuwe pas. De oude pas wordt dan geblokkeerd.