Angeline Kierkels nieuwe algemeen directeur Meerlanden

Angeline Kierkels

Angeline Kierkels nieuwe algemeen directeur Meerlanden

Na een zorgvuldige selectieprocedure wordt Angeline Kierkels op 1 november a.s. benoemd tot nieuwe Algemeen Directeur (CEO) van Meerlanden Holding NV. Meerlanden, met ruim 500 medewerkers, is actief in 9 gemeenten op het gebied  van o.a. afvalinzameling, beheer van de openbare ruimte en het opwekken van bio-energie.

Angeline Kierkels werkt sinds 2010 bij Meerlanden als directeur Publieke Sector. De onderneming speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling naar de zogenaamde ‘circulaire samenleving’. Kierkels: “Wij willen actief meewerken aan een systeem dat uitgaat van een gesloten kringloop, een circulaire maatschappij die gebaseerd is op hernieuwbaarheid en hergebruik. Het is een geweldige kans om hier richting en sturing aan te mogen geven. Het belang van bewoners, gemeenten en bedrijven staat voor mij voorop. Samen kunnen wij echt het verschil gaan maken.”

De Raad van Commissarissen is verheugd met de aanstelling van mevrouw Kierkels. “De afgelopen vijf jaar heeft zij laten zien dat ze visie en daadkracht combineert met het creëren van draagvlak. Wij hebben er veel vertrouwen in dat zij Meerlanden op een sterke manier zal leiden bij alle toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen”.

Angeline Kierkels