Het Meerlandenfonds is opgericht om sportverenigingen en goede doelen te ondersteunen. In 2022 vindt het Meerlandenfonds voor de 15e keer plaats en ook dit jaar stellen wij een bedrag van €55.000,- ter beschikking aan vrijwilligers van goede doelen en (sport)verenigingen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden: Aalsmeer, Amstelveen, Bloemendaal, Diemen, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Ouder-Amstel en Teylingen. Vrijwilligers konden voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds in aanmerking komen door zich met een project via deze pagina in te schrijven. De inschrijfperiode voor 2022 is op 31 oktober gestopt.

Aanvraagformulier

De inschrijving voor het Meerlandenfonds 2022 is op 31 oktober 0.00 uur gesloten. Wij danken alle vrijwilligers voor hun aanvraag!

Het bestuur van het Meerlandenfonds gaat zich over de aanvragen buigen. Leden en vrijwilligers van goede doelen en (sport)verenigingen ontvangen, na aanmelding van een project, half december schriftelijk bericht over toekenning dan wel afwijzing.

Verzoeken die na de sluitingsdatum binnenkomen, kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen.