Het Meerlandenfonds is opgericht om sportverenigingen en goede doelen te ondersteunen. In 2024 vindt de uitreiking van het fonds 16e keer plaats en ook dit jaar stellen wij een bedrag van €55.000,- ter beschikking aan vrijwilligers van goede doelen en (sport)verenigingen uit de ‘Meerlandenregio’: de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Bloemendaal, Diemen, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Ouder-Amstel en Teylingen. Vrijwilligers komen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds in aanmerking door zich met een project via deze pagina in te schrijven. De inschrijfperiode loopt van 15 november tot 15 december.

Inschrijven

De inschrijving voor het Meerlandenfonds start in 2023 op 15 november en loopt tot 15 december. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk, maar graag kort en krachtig, in. En heb je een leuke foto die wij rechtenvrij mogen gebruiken ter promotie van het Meerlandenfonds en jouw club? Voeg die dan ook bij in het formulier.

Na de inschrijfperiode buigt het bestuur van het fonds zich over alle binnengekomen aanvragen en maakt een selectie. Ze gaat hierbij uit van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de VN om van de wereld een betere plek te maken. Het bestuur let hierbij extra op projecten of activiteiten die het milieu bevorderen en het welzijn van mensen vergroot.

Vanaf half januari ontvangt iedereen bericht over het wel of niet toekennen van een bijdrage en eventueel een uitnodiging voor de uitreiking op 14 februari 2024. Die dag maken we ook de hoogte van de bijdragen bekend.

Wij wensen alle vrijwilligers succes met hun aanvraag!

Inschrijfformulier

max. 1200 karakters
NB. alleen IBAN nummer vereniging of stichting
NB. moet overeenkomen met rekeningnummer
max. 1200 karakters
max. 1200 karakters
Toegestane formaten: pdf, docx, xlsx, txt, doc, csv, xls