Tiende editie Meerlandenfonds

Tiende editie Meerlandenfonds

Donderdag 8 december vond de tiende editie van het Meerlandenfonds plaats. Vanwege dit jubileum heeft Meerlanden 10% extra in het fonds gestort en was er € 55.000,- te verdelen. Uit handen van burgemeesters en wethouders hebben 126 goede doelen en (sport)verenigingen een bijdrage ontvangen. Tijdens deze tiende feestelijke uitreiking namen vrijwilligers van de gelukkige stichtingen de cheques in ontvangst. De drukbezochte uitreiking vond plaats in Jopenkerk Hoofddorp.
Op
www.meerlanden.nl/fonds staan alle stichtingen.

“Meerlanden staat middenin de samenleving. Wij zorgen samen met bewoners, bedrijven en gemeenten voor een duurzame, schone en veilige omgeving, waar het fijn wonen, werken en recreëren is. Goede doelen en (sport)verenigingen zetten zich ook in voor een betere maatschappij. Daarom steunen wij regionale initiatieven met ons Meerlandenfonds,” zegt Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden. “In tien jaar tijd hebben we vrijwilligers van 849 stichtingen in 14 gemeenten ondersteund. Vrijwilligers verdienen die waardering: een dikke 10 voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor een mooiere, lokale samenleving!”

Wethouders en burgemeesters spreken waardering uit

Alle goede doelen en (sport)verenigingen die een bijdrage uit het Meerlandenfonds ontvangen, zijn actief in het verzorgingsgebied van Meerlanden. Namens alle gemeenten waren burgemeesters en wethouders aanwezig bij de uitreiking om de cheques te overhandigen en hun waardering uit te spreken voor het goede werk dat de vrijwilligers doen. De volgende wethouders waren aanwezig:

–      Heemstede, Wethouder Sebastiaan Nieuwland

–      Aalsmeer, Wethouder Ad Verburg

–      Bloemendaal, Wethouder Nico Heijink

–      Diemen, Burgemeester Erik Boog

–      Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Wethouder Bob Graal

–      Haarlemmermeer, Wethouder Marjolein Steffens – van de Water

–      Hillegom, Wethouder Fred van Trigt

–      Katwijk, Wethouder Ir. K.J. van der Bent

–      Lisse, Wethouder Cees Ruigrok

–      Noordwijk, Wethouder Dennis Salman

–      Noordwijkerhout, Wethouder Martijn Bilars

–      Ouder-Amstel, Wethouder Rineke Korrel – Wolvers

–      Teylingen, Wethouder Arno van Kempen