Wil je werken bij een sociaal en innovatief bedrijf en je door opleiding en training verder ontwikkelen? Wij bieden functies op verschillende doe- en denkniveaus, een goede werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Sociaal en innovatief

Meerlanden is een innovatieve onderneming en zit in de top van de Nederlandse afvalbedrijven op het gebied van duurzaamheid. We bieden werkgelegenheid aan ruim 450 enthousiaste medewerkers.

We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden arbeidskansen voor mensen die anders niet zo snel een baan kunnen vinden. Door de veelzijdigheid aan werk op verschillende doe- en denkniveaus hebben we een grote diversiteit aan medewerkers. Groei en mens staan bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij ons verder ontwikkelen.

Icoon Meerlanden

Arbeidskansen voor iedereen met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen

Financieel gezonde onderneming

Onze dienstverlening, handelsactiviteiten en groei zorgen voor een financieel gezond bedrijf. We zoeken continu naar efficiency en nieuwe kansen om financiële resultaten te verbeteren. Een goed resultaat en verdere groei is nodig om stabiliteit te geven aan onze medewerkers, aandeelhouders, omgeving en realisatie van onze ambities op het gebied van duurzaamheid.

Vacatures

Financieel administratief medewerker

28 uur per week, standplaats Noordwijkerhout De functie Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse vastlegging en verwerking van inkoopfacturen, maken ...
Verder Lezen

Recruiter / HR Officer

Ben jij creatief, een organisatietalent en goed in het plaatsen van mensen op de juiste plek vandaag en morgen? Wij ...
Verder Lezen

Transport vrachtwagenchauffeur

Voor onze locatie Rijsenhout, afdeling Transport zijn wij op zoek naar een: Transport vrachtwagenchauffeur 37,5 uur per week Salaris maximaal ...
Verder Lezen