Skip naar inhoud
Meerlanden Logo

Grof huishoudelijk vuil

Grofvuil is afval dat te groot of te zwaar is voor een vuilniszak, mini- of verzamelcontainer. Bijvoorbeeld kapotte matrassen, tapijt, meubels en grote stukken piepschuim.

grofvuil

Alle informatie bekijken?

Inleverpunten Grof huishoudelijk vuil

Kies rechtsboven een gemeente om alle inleverpunten te bekijken.

Kringloopwinkel Meerwinkel

Geef het een tweede leven

Misschien zijn jouw oude spullen voor iemand anders nog bruikbaar. Dan kun je deze naar de kringloopwinkel brengen of online aanbieden. Maak een ander blij met bijvoorbeeld serviesgoed, boeken, meubels, lampen of fietsen.

Waar inleveren?

Milieustraat bezoeken

Je kunt grofvuil gratis naar de milieustraat brengen. Of je maakt een afspraak om het (soms tegen betaling) aan huis te laten ophalen.

Een afspraak maken doe je via de Meerlandenapp, via de website of via Publieksinformatie.

Laat het ophalen

Grofvuilafspraak maken

grofvuil wagen

Meer over 'Grof huishoudelijk vuil'

Vind jouw antwoord in de veelgestelde vragen.

Je kunt grofvuil zelf wegbrengen naar de milieustraat of aan huis laten ophalen. Brengen naar de milieustraat heeft als voordeel dat er veel meer verschillende soorten grofvuil kunnen worden ingeleverd. Ook wordt het direct gescheiden aangeboden en daardoor kan het beter worden hergebruikt of gerecycled. Aan huis wordt een beperkt aantal grofvuilsoorten opgehaald. De kosten voor het ophalen van grofvuil aan huis en het aantal m3 dat je kunt laten ophalen verschillen per gemeente.

Nog steeds met vragen?

Neem contact met ons op!

Service & Contact