Skip naar inhoud
Meerlanden Logo

Meerlandenfonds

Ieder jaar stort Meerlanden €55.000,- in het Meerlandenfonds om sportverenigingen, evenementen en goede doelen in de regio te ondersteunen.

winnaars meerlandenfonds
Maatschappelijk betrokken

Meerlandenfonds

Ieder jaar stort Meerlanden €55.000,- in het Meerlandenfonds om sportverenigingen, evenementen en goede doelen in de regio te ondersteunen. Vrijwilligers van deze clubs uit het verzorgingsgebied* van Meerlanden kunnen zich van tijdens de aanmeldperiode inschrijven voor een bijdrage uit het fonds.

*Aalsmeer, Amstelveen, Bloemendaal, Diemen, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Ouder-Amstel en Teylingen.

meerlandenfonds
Meer sponsoring

Facilitaire sponsoring

Naast de financiële sponsoring vanuit het Meerlandenfonds krijgen we jaarlijks veel aanvragen om een vereniging, een evenement of een goed doel facilitair te ondersteunen. Om een keuze te maken uit deze aanvragen kijken wij hoe we de aanvragen kunnen invullen en ondersteunen.

Dat is onze expertise en hier willen we graag bij helpen. Denk aan het plaatsen van afvalbakken langs de wandelroute van een Avondvierdaagse of het schoonvegen van een evenemententerrein.

Aanmelden

Wil je weten welke aanvragen voor sponsoring in aanmerking komen? Lees meer over ons sponsorbeleid.