Met elkaar werken we aan een mooie en duurzame leefomgeving in de regio, vandaag en morgen. Vrijwilligers van goede doelen en (sport)verenigingen dragen hier aan bij met hun mooie en nuttige projecten. Vanuit ons Meerlandenfonds verdelen wij sinds 2007 ieder jaar € 55.000,- onder deze clubs. Zo willen wij dit goede werk blijvend stimuleren. Hieronder zie je welke clubs in 2020 een bijdrage krijgen uit het Meerlandenfonds.

Het Meerlandenfonds

Ieder jaar storten wij €55.000,- in het Meerlandenfonds om sportverenigingen, evenementen en goede doelen in de regio te ondersteunen. Vrijwilligers van goede doelen en sportverenigingen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden kunnen tussen 1 oktober en 1 november 2020 een aanvraag indienen.

Wilt u weten hoe u in aanmerking komt voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds? Lees dan hier het reglement.

Facilitaire sponsoring

Naast de financiële sponsoring vanuit het Meerlandenfonds krijgen we jaarlijks veel aanvragen om een vereniging, een evenement of een goed doel facilitair te ondersteunen. Om een keuze te maken uit deze aanvragen kijken wij hoe we de aanvragen kunnen invullen en ondersteunen. Dat is onze expertise en hier willen we graag bij helpen. Denk aan het plaatsen van afvalbakken langs de wandelroute van een Avondvierdaagse of het schoonvegen van een evenemententerrein.

Wilt u weten welke aanvragen voor sponsoring in aanmerking komen? Lees meer over ons sponsorbeleid .

Icoon Meerlanden

“Met de cheque van het Meerlandenfonds hebben we samen met een buurt weer vijf saaie elektriciteitskastjes kleurrijk en kunstig geschilderd”

Project Kunstkast, Aalsmeer

Bekijk hier wie in 2020 een cheque ontvangt

Aalsmeer

Amstelveen

Bloemendaal

Diemen

Haarlemmermeer

Heemstede

Hillegom

Katwijk

Lisse

Noordwijk

Ouder-Amstel

Teylingen

Downloads

Download button

Reglement
Meerlandenfonds

Download button

Akte Stichting Het Meerlandenfonds