Het Meerlandenfonds

Sinds 2008 storten wij ieder jaar €55.000,- in het Meerlandenfonds om sportverenigingen, evenementen en goede doelen in de regio te ondersteunen. Vrijwilligers van goede doelen en sportverenigingen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden kunnen tussen 1 oktober en 1 november een aanvraag indienen.

Wil je weten hoe je in aanmerking komt voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds? Lees dan hier het reglement.

De inschrijving voor het Meerlandenfonds van 2022 is op 1 oktober geopend en loopt tot 1 november. Vraag hieronder een bijdrage aan uit het fonds.

Facilitaire sponsoring

Naast de financiële sponsoring vanuit het Meerlandenfonds krijgen we jaarlijks veel aanvragen om een vereniging, een evenement of een goed doel facilitair te ondersteunen. Om een keuze te maken uit deze aanvragen kijken wij hoe we de aanvragen kunnen invullen en ondersteunen. Dat is onze expertise en hier willen we graag bij helpen. Denk aan het plaatsen van afvalbakken langs de wandelroute van een Avondvierdaagse of het schoonvegen van een evenemententerrein.

Wil je weten welke aanvragen voor sponsoring in aanmerking komen? Lees meer over ons sponsorbeleid .

Icoon Meerlanden

“Met de cheque van het Meerlandenfonds hebben we samen met een buurt weer vijf saaie elektriciteitskastjes kleurrijk en kunstig geschilderd”

Project Kunstkast, Aalsmeer

Downloads

Download button

Reglement
Meerlandenfonds

Download button

Akte Stichting Het Meerlandenfonds

Bekijk hier wie in 2021 een cheque heeft ontvangen

Aalsmeer

Teylingen

Bloemendaal

Diemen

Haarlemmermeer

Heemstede

Hillegom

Noordwijk

Lisse

Katwijk

Amstelveen