Het Meerlandenfonds

Sinds 2008 stort Meerlanden ieder jaar €55.000,- in het Meerlandenfonds om sportverenigingen, evenementen en goede doelen in de regio te ondersteunen. Vrijwilligers van deze clubs uit het verzorgingsgebied* van Meerlanden kunnen zich van 15 november tot 15 december 2023 inschrijven voor een bijdrage uit het fonds. Vanaf half januari ontvangt iedereen bericht over het wel of niet toekennen van een bijdrage en eventueel een uitnodiging voor de uitreiking op 14 februari 2024. Die dag maken we ook de hoogte van de bijdragen bekend.

Wil je weten hoe je in aanmerking komt voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds? Lees dan hier het reglement.

*Aalsmeer, Amstelveen, Bloemendaal, Diemen, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Ouder-Amstel en Teylingen.

Het Meerlandenfonds maakt mogelijk…

KTC Basketball

“Dank voor jullie gulle donatie aan onze basketbalclub! Met jullie steun konden we waardevolle clinics organiseren, geleid door een ervaren trainer. Jullie bijdrage maakte dit mogelijk en wordt zeer gewaardeerd!”

KTC Basketball ontving €250 voor het Urban Sports programma van SportSupport Kennemerland.

Het Meerlandenfonds maakt mogelijk…

Leergeld Haarlemmermeer

“Wat geweldig dat jullie een bijdrage kunnen geven. Ik ben hier zo mee geholpen, echt zo blij dat dit mogelijk is. Ontzettend bedankt!”

Stichting Leergeld ontving €1000 voor het talentenproject om kinderen te helpen hun talent te laten ontwikkelen.

De cheque’s van vorig jaar gingen naar…

Facilitaire sponsoring

Naast de financiële sponsoring vanuit het Meerlandenfonds krijgen we jaarlijks veel aanvragen om een vereniging, een evenement of een goed doel facilitair te ondersteunen. Om een keuze te maken uit deze aanvragen kijken wij hoe we de aanvragen kunnen invullen en ondersteunen. Dat is onze expertise en hier willen we graag bij helpen. Denk aan het plaatsen van afvalbakken langs de wandelroute van een Avondvierdaagse of het schoonvegen van een evenemententerrein.

Wil je weten welke aanvragen voor sponsoring in aanmerking komen? Lees meer over ons sponsorbeleid .

Reglement
Meerlandenfonds

Akte Stichting Het Meerlandenfonds