Skip naar inhoud
Meerlanden Logo

Bezoek onze kringloopwinkel

Meerwinkel is dé kringloopwinkel van Hoofddorp en omstreken. Hier vind je een breed aanbod van tweedehands spullen, die klaar zijn voor een nieuwe eigenaar. Van kleingoed en kleding tot meubels en elektronica. Kom gezellig snuffelen en laat je verrassen!

Bezoek onze kringloopwinkel

Openingstijden

Maandag
13: 00- 17:00

In juli en augustus 2024 zijn we op maandag gesloten.

Dinsdag t/m zaterdag
10:00 - 17:00

Locaties

Meerwinkel
Daalmeerstraat 9

Meerwinkel afgifte
Daalmeerstraat 4-6

Contact

Tweedehands spullen

Bezoek Meerwinkel

Je vindt onze kringloopwinkel op de Daalmeerstraat 9 in Hoofddorp. De winkel is geopend van maandag t/m zaterdag. De parkeerplaatsen zijn direct voor de ingang.

meerwinkel hoofddorp
Bij elk bezoek weer nieuwe spullen

Breed en wisselend assortiment

Bij Meerwinkel vind je een groot aanbod aan tweedehands spullen, van boeken tot fietsen, services en elektronica. Ons aanbod wordt elke dag aangevuld. Zo vind je bij ieder winkelbezoek weer iets nieuws. Ook hebben we elke week speciale acties en aanbiedingen om nog meer uit je winkelbezoek te halen.

Wist je dat een deel van de opbrengst naar goede doelen gaat? Dat is nog eens duurzaam en maatschappelijk verantwoord winkelen!

inboedelservice meerwinkel hoofddorp
Wegbrengen of laten ophalen

Geef jouw spullen een tweede leven!


Wat jij niet meer gebruikt, heeft voor een ander waarde! Breng daarom je gebruikte en ongebruikte spullen naar Meerwinkel om ze een tweede leven te geven. Bij ons krijgt elke donatie een kans voor een nieuwe eigenaar. Elk item, kledingstuk en gebruiksvoorwerp krijgt hier een podium om opnieuw te stralen in onze winkel.

Lever het in bij het afgiftepunt tegenover de winkel of via één van onze milieustraten. Of laat het door ons ophalen.

spullen brengen meerwinkel
Een gezellig team met een mooi doel

Word vrijwilliger bij Meerwinkel

Kringloopwinkel Meerwinkel is onderdeel van Meerlanden voor hernieuwen. We bieden werkplekken aan voor mensen die om verschillende redenen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Ook zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en stagiairs met een hart voor tweedehands en kringloopwinkels. Sluit aan bij ons gezellige team en draag bij aan hergebruik!

vrijwilligers meerwinkel hoofddorp