Skip naar inhoud
Meerlanden Logo

Lancering nieuwe website meerlanden.nl

Na maanden van bloed, zweet en pixels, is het zover: de nieuwe Meerlanden website is live! Samen met websiteontwikkelaar Linku hebben we een online thuis gecreëerd dat niet alleen modern en fris is, maar ook gebruiksvriendelijk voor onze inwoners.

13 juni 2024
openbare ruimte

Voorafgaand aan de ontwikkeling van de nieuwe website is een klankbordgroep samengesteld met medewerkers van onze aandeelhoudende gemeentes. Zo konden we direct tijdens de bouw van de site goed met elkaar afstemmen en rekening houden met wensen, behoeften en prioriteiten. Ook tijdens de verdere ontwikkeling van de website gaf de klankbordgroep feedback. Het resultaat mag er zijn: een toegankelijke actuele website met nieuwe functionaliteiten en een frisse uitstraling. De vernieuwde website heeft de online dienstverlening van Meerlanden naar een hoger niveau gebracht.

Op dit moment zijn we nog bezig met het doorontwikkelen van de website voor onze commerciële tak Meerlanden voor Bedrijven, helemaal in lijn met de corporate stijl van Meerlanden. Zo kunnen we onze boodschap consistent en krachtig overbrengen, zowel naar onze inwoners als naar bedrijven.