Skip naar inhoud
Meerlanden Logo

Kringloopwinkel Meerwinkel

Onze kringloopwinkel Meerwinkel in Hoofddorp is méer dan een kringloopwinkel. Het gaat er niet alleen om tweedehands spullen, maar ook om kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo vinden jongeren met een handicap, bijstandsgerechtigden of werknemers van sociale werkvoorzieningen er een baan die bij ze past en doen ze mee aan de samenleving.

Een winkel met een missie

Meer dan alleen winkel

Wij zijn Meer dan tweedehands spullen. We geven fietsen, glaswerk, servies, meubels, kleding en boeken een tweede leven. Want recycling en duurzaamheid staan bij ons voorop en zitten in ons dna. Wij zijn Meer voor mensen. De opbrengst van de winkel wordt ingezet voor de ontwikkeling van onze medewerkers en het creëren van banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien bieden we werkplekken om werkervaring op te doen en zo door te groeien naar een volgende baan.

Wij zijn Meer voor mensen met een krappe beurs. In onze winkel vind je leuke, betaalbare spullen om van je huis een thuis te maken, toegankelijk voor iedereen en elk budget.Wij zijn Meer voor goede doelen. Met ruim 29 participatiemedewerkers en 50 vrijwilligers zet Meerwinkel zich in voor lokale goede doelen en activiteiten. Meer dan alleen Winkel is onze missie. Het maakt onze kringloop rond.

Je hebt onvoldoende toestemming gegeven

We kunnen dit onderdeel niet weergeven.

Participatiebanen

Inclusief ondernemen

Meerlanden is een bedrijf met allerlei soorten doe- en denkbanen, waaronder interessante leerwerkplekken of werk dat valt onder de Particpatiewet.

Ongeveer 100 participatiemedewerkers zijn momenteel bij ons aan de slag in verschillende teams in de openbare ruimte. En zo’n 75 mensen werken op deze manier in kringloopwinkel Meerwinkel of het RSC. We organiseren dit in samenwerking met AM match (voorheen AM groep), Mare groep, Paswerk, Pantar en gemeenten.

Hoofddorp

Bezoek Meerwinkel

Meerwinkel is te vinden op de Daalmeerstraat 9 in Hoofddorp. De winkel is van maandag tot en met zaterdag open en het aanbod verandert dagelijks! Parkeren is geen probleem en ons team verwelkomt je graag!

Samen werken aan een schonere toekomst?

Olivier Bongers

Bedrijfsleider Meerwinkel

Word partner!