Skip naar inhoud
Meerlanden Logo

Verzamelcontainers

Meerlanden zamelt jouw afval en grondstoffen op verschillende manieren in. Vooral bij hoogbouw, maar ook in nieuwbouwwijken, gebruiken we verzamelcontainers. Deze kunnen zowel ondergronds als bovengronds zijn. Sommige kunnen alleen met een milieupas worden geopend.

Zet geen spullen naast een container.

Container vol? Meld het!

Iedere dag streven we de verzamelcontainers te legen voordat deze vol zijn. Ook zorgen we dat defecte containers worden gerepareerd. En halen we illegaal gestort afval zo snel mogelijk weg.

Zet geen spullen naast een volle of defecte container. Dit kan je een boete opleveren. Ook is dit niet goed voor het straatbeeld én kan voor hygiëne- en veiligheidsproblemen zorgen. Loop naar een naastgelegen brengparkje óf neem het mee terug naar huis.

Je hebt onvoldoende toestemming gegeven

We kunnen dit onderdeel niet weergeven.

Meer over 'Verzamelcontainers'

Vind jouw antwoord in de veelgestelde vragen!

Soms gebeurt het dat er een container vol is. We begrijpen dat dat vervelend kan zijn! Laat het daarom aan ons weten. Breng intussen je afval naar een andere ondergrondse container. Of neem het mee terug naar huis, totdat de container geleegd is.

Soms is een container nog niet vol, maar is de opening geblokkeerd. Dit kun je voorkomen door bijvoorbeeld karton altijd klein te maken voordat je het erin gooit.

Het is niet de bedoeling dat je afval naast de ondergrondse containers neerzet! Alleen samen kunnen we de omgeving schoon en veilig houden.

Heb je meer vragen?

Neem contact met ons op.

Service & Contact